Information

Velkommen til Siadelux

 

Siadelux sælger lækkert basistøj til børn i alderen 0-7 år. Siadelux lægger vægt på økologi og mange af produkterne er GOTS certificeret. Du finder lækkert blødt økologisk babytøj, der kan bruges af både drenge og piger. Bevægelsesfrihed er et af mine fokusområder og jeg udvælger vores varer efter at barnet skal kunne bevæge sig frit. Derudover er en stor del af udvalget på shoppen unisex og kan derfor anvendes af både drenge og piger.  Du vil under hvert produkt kunne læse om produktet er økologisk, nogle produkter er kun Okeo-tex mærket og dermed ikke en garanti for økologi. Læs mere forneden.

 

Er der mærker eller varer du savner i shoppen så kontakt os gerne på kontakt@siadelux.dk. Lige nu er shoppen nyåbnet, så derfor er udvalget 

begrænset her i starten.

 

Hyppige spørgsmål

 

Hvad er forskellen på GOTS og Okeo-tex mærket?

Kort fortalt: Okeo-tex certificeret tøj er din garanti for at tøjet er testet for humant skadelige stoffer. Der er tilgengæld ingen garanti for at tøjet er økologisk.

GOTS certificeret så er du sikker på tøjet er økologisk og ikke indeholder skadelige stoffer. Tøj der er GOTS cetificeret er underlagt regler angående produktionen, der skal sikre der passes bedst muligt på miljøet. Børnearbejde er ikke tilladt og arbejderne er sikrede ordentlige arbejdsforhold.

 

Hvordan bliver jeg VIP-kunde?

Opret din profil her.

 - få gode tilbud

 - se nyheder før alle andre

 - rabatter kun til dig som VIP-kunde

 - Når du køber for mere en 1000 kr får du automatisk 10 % rabat på hele din ordre.

 

Hvorfor kan jeg ikke se VIP-tilbud?

VIP-rabat bliver trukket fra i kurven. Så snart du har lagt en vare i kruven vil rabatten fremgå. 

 

Jeg vil gerne hente mine varer på jeres lager, hvordan gør jeg?

Du krydser af i "afhentning på vores lager" når du skal vælger leveringsmetode. Kontakt os dernæst på mail kontakt@siadelux.dk for at høre hvornår du kan afhente din pakke. Pakken skal afhentes på vores lager, adresse Akacievej 19, 8930 Randers NØ

 

Tager I mobilpay?

Ja det gør vi.

 

Kan jeg betale med børnepenge?

Ja, skriv "børnepenge" i feltet bemærkninger og vi trækker først pengene den dato, der kommer børnepenge. Der er ingen gebyr på brug af "betal med børnepenge. Husk du skal gennemføre betalingen i betalingsmodulet, pengene bliver trukket manuelt i webshoppen den dag der kommer børnepenge.

 

Hvor stammer navnet Siadelux fra?

S i a er forbogstaverne i mine egne børnes navne. Min evige inspiration. 

 

Hvilke mærker finder du hos Siadelux?

Adoreusbabies

Bowtiful Cph

Bumble & Bee

Crawls Cph

Little Wonders

Minipop

Müsli by Green Cotton

Noa Noa minature

Royabel

 

Bag om webshoppen

Siadelux er en enkeltmandsvirksomhed og drives til dagligt af Kristina Hejlesen.

 

"Jeg er selv mor til 3 børn og hele ideen bag webshop kommer fra mine egne erfaringer. Børnetøj skal være blødt og behageligt for barnet at have på. Børn skal kunne udfolde sig og lege frit. Derfor har jeg også lagt vægt på at tøjet er blødt og lækkert. Vi kender alle følelsen af at have gået rundt en hel dag på arbejde i stramt tøj eller en bluse man ikke kan løfte armene i. Så er der ikke noget bedre end at komme hjem og hoppe i et sæt lækkert blødt tøj. Den fornemmelse af frihed og mulighed for at bevæge sig, som man har lyst til, bør vores børn have. De har brug for tøj, der føles rart på huden og ikke hæmmer dem i deres leg. Selvfølgelig må babytøj gerne have et lækkert design og derfor er det også i fokus, når jeg udvælger styles til shoppen. Har selv savnet et sted, hvor jeg kunne købe basistøj til mine børn. Håber på at kunne opbygge et hyggeligt univers med alt, hvad der behøves for en god basisgarderobe til både store og små børn"


Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail kontakt@siadelux.dk, hvis du har spørgsmål til produkterne på shoppen eller bare gerne vil i kontakt med os. Følg gerne med på Facebook og Instagram. Vi bliver så glade, når I dele jeres køb med os.