Information

Velkommen til Siadelux

 

Siadelux sælger lækkert basistøj til børn i alderen 0-7 år. Hos Siadelux køber du ikke bare børnetøj, men også en stil. Alt på shoppen er nøje udvalgt til at kunne passe sammen på kryds og tværs. Du finder blandt andet  lækkert blødt økologisk babytøj, der kan bruges af både drenge og piger. Bevægelsesfrihed er et af Siadelux´s fokusområder og vi udvælger vores varer efter at dit barn skal kunne bevæge sig frit. Derudover er en stor del af udvalget på shoppen unisex og kan derfor anvendes af både drenge og piger. Har du brug for hjælp til en størrelse eller hvad der passer sammen, så tøv ikke med at sende os en besked. Vi er der for at hjælpe dig med finde det helt rigtige tøj til dit barn. Du vil under de fleste produkter kunne læse om produktet er økologisk, nogle produkter er kun Okeo-tex mærket og dermed ikke en garanti for økologi. Læs mere forneden.

 

Er der mærker eller varer du savner i shoppen så kontakt os gerne på kontakt@siadelux.dk.

 

Hyppige spørgsmål

 

Hvad er forskellen på GOTS og Okeo-tex mærket?

Kort fortalt:

Okeo-tex certificeret tøj er din garanti for at tøjet er testet for humant skadelige stoffer. Der er tilgengæld ingen garanti for at tøjet er økologisk.

GOTS certificeret er det strengeste mærke der er på markedet lige nu. GOTS certificeret så er du sikker på tøjet er økologisk og ikke indeholder skadelige stoffer. Tøj der er GOTS cetificeret er underlagt strenge regler angående produktionen, der skal sikre der passes bedst muligt på miljøet og medarbjedere. Børnearbejde er ikke tilladt og arbejderne er sikrede ordentlige arbejdsforhold.

 

Noget tøj er det ikke hele produktet/brandet, der er certificeret men kun selve stoffet.

 

Jeg vil gerne hente mine varer på jeres lager, hvordan gør jeg?

Du krydser af i "afhentning på vores lager" når du skal vælger leveringsmetode. Kontakt os dernæst på mail kontakt@siadelux.dk for at høre hvornår du kan afhente din pakke. Pakken skal afhentes på vores lager, adresse Akacievej 19, 8930 Randers NØ

 

Tager I mobilpay?

Ja det gør vi.

 

Hvor stammer navnet Siadelux fra?

S i a er forbogstaverne i mine egne børnes navne. Min evige inspiration. 

 

Hvilke mærker finder du hos Siadelux?

Adoreusbabies

Bowtiful Cph

Bumble & Bee

Dét Danmark

Little Wonders

LOUDLY

Minipop

Müsli by Green Cotton (kun ældre kollektion)

Noa Noa minature (begrænset antal tilbage)

Petit piao 

Strojmisie

 

Bag om webshoppen

Siadelux er en enkeltmandsvirksomhed og drives til dagligt af Kristina Hejlesen.

 

"Jeg er selv mor til 3 børn og hele ideen bag webshop kommer fra mine egne erfaringer. Børnetøj skal være blødt og behageligt for barnet at have på. Børn skal kunne udfolde sig og lege frit. Derfor har jeg også lagt vægt på at tøjet er blødt og lækkert. Vi kender alle følelsen af at have gået rundt en hel dag på arbejde i stramt tøj eller en bluse man ikke kan løfte armene i. Så er der ikke noget bedre end at komme hjem og hoppe i et sæt lækkert blødt tøj. Den fornemmelse af frihed og mulighed for at bevæge sig, som man har lyst til, bør vores børn have. De har brug for tøj, der føles rart på huden og ikke hæmmer dem i deres leg. Selvfølgelig må babytøj gerne have et lækkert design og derfor er det også i fokus, når jeg udvælger styles til shoppen. Har selv savnet et sted, hvor jeg kunne købe basistøj til mine børn. Håber på at kunne opbygge et hyggeligt univers med alt, hvad der behøves for en god basisgarderobe til både store og små børn"


Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail kontakt@siadelux.dk, hvis du har spørgsmål til produkterne på shoppen eller bare gerne vil i kontakt med os. Følg gerne med på Facebook og Instagram. Vi bliver så glade, når I dele jeres køb med os.