Handelsbetingelser

     

 

Generelle oplysninger


Firma navn: Siadelux
CVR-nr. 38841742

C/o Kristina Hejlesen
Adresse: Akacievej 19, 8930 Randers NØ
E-mailadresse: kontakt@siadelux.dk
Telefonnummer: 22769908 


Betaling
Her kan du betale med: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og ViaBill. Du kan IKKE betale med det rene dankort. Vi anvender onpay som betalingsgetaway.

Du kan betale med Mobilepay.

Bankoverførsel er mulig kontakt os på kontakt@siadelux.dk

 

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv 25 % moms.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 
Betaling med ViaBill (afbetalingsordning), læs betingelser og vilkår her www.viabill.com/terms

Forudbestilling: Når du forudbestiller en vare hos Siadelux bliver pengene reseveret på dit kort, men trækkes først når varen afsendes fra vores lager. (der kan ikke anvendes ViaBill til forudbestillinger).

 

Beløbet hæves først på din konto, når varen afsendes fra vores lager.

 


Levering

 

Leveringstid 1-10 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr ved levering til pakkeshop med GLS

Levering med GLS

Vi sender med GLS til PakkeShop med fragt pris fra 29 kr (op til 1 kg er prisen 29 kr.) og til privat omdeling fragtpris fra 69 kr. 

Gratis fragt ved køb over 399 kr, gælder kun til PakkeShop. Privat omdeling betales altid af kunden selv. Normal leveringstid 1-10 hverdage. Ved bestilling af udsolgte varer, må der forventes længere leveringstid op til 3 måneder, kontakt os for at høre hvor lang leveringstiden er på det pågældende produkt.

Rettidig levering forudsætter at vores fragtforbindelse overholder leveringerstiden. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af udeblevne leverancer kontaktes vi på mail kontakt@siadelux.dk

 

Under udsalg og travle perioder må længere leveringstid påregnes. Ved ferie lukket påregnes 1-2 ugers levering.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail kontakt@siadelux.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Bemærk vi har ikke modtaget din fortydelse før du har modtaget en bekræftelse på dette.
                                                                                                                        

Du har 14 dage til at afhente din pakke i pakkeshop. Henter du ikke din pakke bliver den sendt tilbage til os (Siadelux) og du skal selv betale returforsendelsen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi varens pris og leveringsomkostning hermed. Leveringsomkostninger forbundet med returneringen betaler du selv. Når varen er modtaget hos os og vi sikrer os den er i samme stand, som hvis du havde prøvet den i en fysisk butik, vil du få dine penge retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
 Akacievej 19, 8930 Randers NØ

Husk at vedlægge fakturaen.
Mod forudgående aftale kan du også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. (efter aftale med Siadelux kan pakker sendes til PakkeShop Circle K Hadsundvej 114, 8930 Randers NØ)

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Kontakt os gerne på kontakt@siadelux.dk og vi har mulighed for at oprette en returlabel til dig.


Varen sendes til:
Siadelux,

Akacievej 19

8930 Randers NØ
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Kontakt os altid på mail kontak@siadelux.dk inden du sender varen. Husk at vedlægge fakturaen eller ordrenummer.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. (efter aftale med Siadelux kan pakker sendes til PakkeShop Circle K Hadsundvej 114, 8930 Randers NØ)

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Siadelux.dk og opbevares i minimum 5 år, hvorefter oplysningerne bliver slettet. Vi opbevarer dine personoplysninger i vores faktureringssytem i minimum 5 år efter gældende krav hos SKAT.  

Personoplysninger for afmeldte til vores nyhedsbrev slettes efter 2 år. 

  
Som registreret hos Siadelux.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@siadelux.dk.

 

Vi anvender tredje parts tjenester som Google Analytics, til overvågning af trafikken på shoppen. Google Analytics har selv regler for hvordan de beskytter og anvender disse oplysninger. Læs mere her https://policies.google.com/privacy?hl=da

 

Vi anvender Dinero som regnskabsprogram og opbevarer dine personoplysninger her i 5 år efter gældende krav hos SKAT. Dinero har selv regler for hvordan de beskytter og anvender disse oplysninger. Se mere her omkring aftalen. https://dinero.dk/sikkerhed/databehandleraftale-eksempel/

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@siadelux.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Vi håber selvfølgelig ikke dette bliver nødvendigt.

 

EU ´s klagenævn kan anvendes, hvis der opstår tvist mellem forhandler og kunden. Du kan finde mere information på linket her.

Link til onlinetvistbilæggelsesplatformen.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DA

 

Diverse

Vi kompenserer ikke kunder, der allerede har købt en vare, som efterfølgende nedsættes under for eksempel udsalg eller kampagner.

Vi tager forbehold for udsolgte varer og under udsalg må en længere leveringstid forventes. Vi tilbyder ikke varer til samme pris på et andet tidspunkt, hvis de er udsolgte under udsalg.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@siadelux.dk

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 30-12-2021