Sommertøj vs vintertøj - sæsonskifte

Oprettet d.

Sommertøj vs vintertøj - sæsonskifte

Sæson skifte. Skal hele garderoben udskiftes igen?

 

Det kan være en udfording når sæsonen skifter og næsten hele børnetøjs garderoben skal udskiftes. Du behøver faktisk ikke at ligge alt børnenes sommertøj væk og skifte hele garderoben ud. Der er gode muligheder for at gemme sommertøjet og brug det i vinterhalvåret også. Her kommer et par gode tips til hvordan du undgår at skifte det hele ud hver gang. Det er bare ingen måde nyt eller en videnskab, men det er ikke altid vi tænker over det, når vi pakker børnetøjet væk.

 

Overgangen fra sommer til vinter.

- de bløde tynde og lange sommer bukser kan sagtens bruges om vinteren også med et par stømpebukser under.

(den 23. juli er der release på DétDanmarks nye kollektion af kravletøj. Her kommer DétDanmark med super smarte strømpebukser med skridsikker materiale på knæ og fødder. Noget helt nyt kommer der også strømpebukser til de store piger med skridsikkker dutter under. De er super gode som tilbehør til det gamle sommertøj)

- shorts, det er faktisk blevet meget populært at bruge shorts og bloomers om vinteren med et par strømpebukser under. Giver et friskt og smart look. (Champs of Denmark kommer faktisk med små smarte shorts i deres vinterkollektion)

- t-shirts, bruge en tynd bluse under eller sæt en cardigan til. Eller brug en sød lille jakke. (f.eks den smarte mørkeblå jakke fra Strojmisie)

- kjoler, her gælder det samme som ved t-shirts. En tynd bluse under eller cardigan over og så et par flotte leggings eller strømpebukser til. 

 

På denne måde kan du genbruge dit sommertøj i efteråret og vinteren også. Helt klart bedst af alt er der gode penge at spare og du behøver ikke udskifte hele garderoben hver gang der startes på en ny sæson.

 

Har du andre gode råd til sæsonskift så smid endelig en kommentar


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar